T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI
TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

Ders Hakkında Bilgiler:
Üniversite Adı: Gümüşhane Üniversitesi
Dersi Sunan Akademik Birim: Mühendislik Fakültesi
Bölüm Adı: Gıda Mühendisliği Bölümü
Ders Kategorisi: Kalite
Dersin Adı: Gıda İşletmelerinde Kalite Yönetim Sistemleri
Anahtar Kelimeler:
Anahtar Kelime Kalite, HACCP, ISO 9001, ISO 22000, ISO 14001, OHAS 18001
Ders Hakkında Detaylar:
Ders Seviyesi: Lisans
Dersin Dili: Türkçe
Ders Türü: Zorunlu
Dersin İçeriği: Gıda Kontaminantları, Gıdalardaki Mikrobiyolojik Riskler, Gıda Kaynaklı Sağlık Riskleri, Gıdalarda Koruma Teknikleri, HACCP, ISO9001, ISO22001, Diğer Kalite Yönetim Sistemleri, Toplam Kalite Yönetim Sistemleri, İyi Üretim Uygulamaları
Kaynaklar: Arıkbay, C.; Gıda Sektöründe Kalite Yönetim Sistemleri ve HACCP, Milli Prodüktivite Merkez Yay. No:660, Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB), Araştırma Serisi.
Dersin Websitesi: Yok
Ders Dönemi:
Dönem / Yarıyıl: Bahar Dönemi
Dersin Verilme Tarihi
(Her dönem açılan dersler için not düşünüz.):
2014 yılından beri verilmektedir.
İletişim Bilgileri:
Kurumsal Bilgiler Eğitmen Bilgileri
Gümüşhane Üniversitesi Doç. Dr. Cemalettin BALTACI
05052206091 5052206091
Gümüşhane Üniversitesi Bağlarbaşı Mah. 29100 cbaltaci11@gmail.com