T.C. DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI
TÜRK AKREDİTASYON KURUMU

Ders Hakkında Bilgiler:
Üniversite Adı: Gümüşhane Üniversitesi
Dersi Sunan Akademik Birim: Mühendislik Fakültesi
Bölüm Adı: Gıda Mühendisliği Bölümü
Ders Kategorisi: Ölçüm Bilim - Validasyon
Dersin Adı: Gıda Laboratuvarlarında Akreditasyon
Anahtar Kelimeler:
Anahtar Kelime TÜRKAK, AKreditasyon, TS EN ISO /IEC 17025, YGG, İç tetkik, Satın alma
Ders Hakkında Detaylar:
Ders Seviyesi: Lisans
Dersin Dili: Türkçe
Ders Türü: Zorunlu
Dersin İçeriği: Organizasyon ve Yönetim, Kalite Sistemi, Sözleşmelerin Gözden Geçirilmesi, Satın Alma Hizmetleri ve Şikâyetler Uygun Olmayan Testlerin Kontrolü, Düzeltici ve Önleyici Faaliyet ve Kayıtların Kontrolü, İç Tetkik, Personel Yerleşim ve Çevre Koşulları, Metotların Seçilmesi ve Cihazlar, Ölçüm İzlenebilirliği, Numune Kabul, Taşıma ve Depolama Sonuçlarının Kalitesinin Temini, Sonuçların Rapor Edilmesi, Sonuçların Yorumlanması
Kaynaklar: TS EN ISO/IEC 17025
Dersin Websitesi: Yok
Ders Dönemi:
Dönem / Yarıyıl: Güz Dönemi
Dersin Verilme Tarihi
(Her dönem açılan dersler için not düşünüz.):
2013 yılından beri verilmektedir.
İletişim Bilgileri:
Kurumsal Bilgiler Eğitmen Bilgileri
Gümüşhane Üniversitesi Doç. Dr. Cemalettin BALTACI
05052206091 5052206091
Gümüşhane Üniversitesi Bağlarbaşı Mah. 29100 cbaltaci11@gmail.com